Marisail Yachts - Fountaine Pajot

  • Fountaine Pajot
  • Fountaine Pajot
  • Fountaine Pajot
  • Fountaine Pajot
  • Fountaine Pajot Lipari 41
  • Fountaine Pajot
  • Fountaine Pajot

Fountaine Pajot

Maailman kokenein katamaraani valmistaja jatkaa menestystä 40 uutta mallia 40 vuoden aikana esitellyt Fountaine Pajot on tällä hetkellä Ranskan toiseksi suurin veistämö ja yhtiön perustaja, olympiapurjehtija Jean Francoise Fountaine on edelleen perheineen yhtiön pääomistaja.

Uutuusmallit, Lucia 40 ja MY 37 moottorikatamaraani ovat erinomaisia esimerkkejä huippuunsa viedystä katamaraanisuunnittelusta yhdistettynä laadukkaaseen viimeistelyyn ja erinomaisiin merenkulkuominaisuuksiin.MY37

MY 37 tarjoaa ainoana moottoriveneenä alle 40" luokassa neljä parivuoteellista makuuhyttiä ja parhaimmillaan uskomattoman yli 1000 merimailin toimintasäteen yhdellä tankkauksella!
Näihin ja muihin hienoihin katamaraanimalleihin voit tutustua tästä www.fountaine-pajot.com
Lisätietoja ja tarjouksen haluamastasi upeasta katamaaranista saat meiltä.
New 40

Superuutuus, NEW 40 työnimellä esiteltävä uusi malli malliston alkupäähän esitellään Pariisin venemessuilla joulukuussa 2015 sekä Dusseldorfin messuilla tammikuussa 2016 - Ensimmäiset toimitukset huhtikuussa 2016!
Reilu 95m2 purjeala, alle 9 tonnin paino ja monta hienoa ja tässä luokassa uutta yksityiskohtaa tekevät tästä katamaraanista todella mielenkiintoisen.
Vuonna 1976 perustettu perheyhtiö joka on edelleen perustajansa, olympiapurjehtija Jean Francois Fountaine:n hallinnassa. Yli 30 mallin ja tuhansien valmistettujen veneiden kokemuksella yhtiön tietotaito hyvin purjehtivien matkakatamaraanien valmistajana on ylivoimainen. Vertaukuvallista on se, että yhtiö on velaton ja pystyy siten luottavaisin mielen panostamaan entistä enemmän tuotekehitykseen. Luonnollisesti yhtiön erittäin vahva taloudellinen tilanne luo turvaa myös uuteen katamaraaniin sijoittaville.
Juuri esitelty uusi Saba 50 (nimetty Karibian merellä olevan paratiisisaaren mukaan) tarjoaa erinomaista asumismukavuutta ja laatutasoa sekä sisä, että ulkotiloissa hyvin purjehtivassa muodossa. Saba:n uppouma on vain 15.7 tonnia!Keväällä Suomeen purjehtinut uusi Lipari 41 Evolution jatkaa yhtiön suosituimpana mallina, pelkästään uutta evolution mallia on pian valmistettu 200 kpl. Liparin purjeala / paino suhde 12.1m2 / t. mikä takaa hyvät purjehdusominaisuudet. Veneen saumattamasti avotilaan avautuva upea salonki tarjoaa mukavat oleskelutilat jopa 14:a hengelle.

Fountaine Pajot on edellekävijä myös moottorikatamaraanien valmistajana: n 40% pienempi polttoainekulutus ja ylivoimaiset tilat puhuvat puolestaan. Yhtiöltä on tulossa uusi alle 40-jalkainen uusi malli johon on mahdollista saada 4 parivuoteellista hyttiä ja jonka toimintasäde tulee olemaan uskomattomat 1200 merimailia!
Kaikki Fountaine Pajot katamaraanimallit valmistetetaan kerrosrakenteisena rungon, kannen ja päälaipioiden osalta. Kerrosrakenne antaa mahdollisuuden tehdä veneistä asuttavia ja hyvin viimeisteltyjä sekä rakenteeltaan erittäin lujia menettämättä katamaraaneille erittäin tärkeää keveyttä! Kysy lisää!

Asiakkaan lähettämiä kuvia siirtopurjehdukselta La Rochelle - Suomi.